Om oss

Kliniken du längtar till – ett möte och behandling utifrån personlig närvaro , grundad av mig Philip Lindström.

Mer information om oss

Mr.Ph Skönhetsklinik

Mitt namn är Philip Lindström och jag är grundare av Mr.PH Skönhetsklinik i Stockholm. Mitt stora intresse i livet är mötet med människor och gärna med så stora kontraster som möjligt. Under åren har jag arbetat inom en rad olika verksamheter som gett mig både stor erfarenhet men även ett bredare perspektiv. Några av verksamheter har varit inom beroendevården, barn och ungdomspsykiatrin, ambulanssjukvården och på akutmottagningar.

Trygghet både under & efter behandlingen

År 2017 bestämde jag mig för att utbilda mig till injektionsbehandlare och gjorde det då hos den mest omtalade akademin i Sverige. Intresset för skönhet har jag haft sedan länge och ett kreativt sinne likaså. Sagt och gjort så tog jag marknaden med storm, ödmjuk som jag är har jag många gånger kallat det för tur medan andra kallar det för skicklighet.

Utifrån en liten egengjord studie framkom det från kunder att orsaken till att de kommer till mig och enbart går till mig är för att jag är så öppen, personlig, humoristisk och samtidigt professionell och ärlig. De tillfrågade kunderna känner sig trygga både under och efter behandlingen.

Berätta gärna för mig vad du besväras av så kan jag berätta hur jag kan åtgärda det, att säga vad du bör göra är inget som någonsin kommer hända, skönhet är subjektiv och du ska bara behandla det som du besväras av.

Mr.Ph Skönhetsklinik
Skönhetsklinik
Skönhetsklinik
Skönhetsklinik

Lyhördhet & expertis

Vår vision

Hos oss är du i trygga händer

Visionen med Mr.PH Skönhetsklinik är det personliga mötet, en nyfikenhet till att förstå och förmåga att utifrån kunskap tillfredsställa. Samtliga kunder ska lämna kliniken med ett leende, flera gånger per år, låt oss lära känna varandra och skapa en relation.

Att få kunden att känna att hen hittat rätt och inte behöver gå någon annanstans är vår målsättning. På vår klinik möter du engagerade behandlare som behandlar dig både säkert och lättsamt. Kliniken återfinns centralt på Kungsholmen i fina och ljusa lokaler. Titta gärna in på våra sociala media:

Personligt & professionellt mottagande

Relationen & resultatet

Säkra behandlingar som ger naturliga resultat

Vi är skönhetskliniken som arbetar för personliga och långvariga relationer. Under ett besök hos Mr.PH ska du känna dig trygg vad gäller både säkerhet under behandling men även för din personliga integritet. Vår strävan är inte kortvariga relationer där vi säljer på så många milliliter filler som möjligt. Med många års erfarenhet av branschen och kvalitetssäkrad utbildning kan vi garantera säkra behandlingar. Att skapa naturliga resultat är en självklarhet, vi ska förbättra och inte förändra. Med stolthet är vi en del av Estetiska injektionsrådet.

Certifierad skönhetsklinik

Legitimerade & certifierade

Vi på skönhetskliniken

Lär känna oss på Mr.PH Skönhetsklinik

Philip Lindström - Injektionsspecialist

Philip Lindström

Grundare & ägare
Legitimerad sjuksköterska
Injektionsspecialist
Medicinskt ansvarig sjuksköterska

Mer om mig

Jag är grundare och ägare av Mr.PH Skönhetsklinik. Grundpelaren är att kunna erbjuda skönhetsbehandlingar till rimliga priser utan att rubba på kvaliteten . För mig är det viktigt att arbeta säkert, säkerhet för mig är att säkersställa att kunden är välinformerad och att injektionsbehandlingar utförs utifrån beprövad erfarenhet.

Jag har många års erfarenhet som Legitimerad sjuksköterska och som injektionsbehandlare. Jag injicerar alla delar av ansiktet och gör det med noggrannhet och säkerhet.
I min behandlingsstol är det en självklarhet att kunden har en spegel i sin hand så att vi lätt både innan, under och efter behandlingen kan utvärdera. En behandling görs tillsammans.

Mitt stora intresse i livet är att möta människor och gärna med så stora kontraster som möjligt. Därför arbetar jag även med att utbilda kollegor inom injektionsteknik, tas in som konsult på en av Sveriges största akutmottagningar och även arbetat många år inom ambulanssjukvården.

Philip i tre ord: Informativ, Noggrann och Lugn.

Certifierad av Estetiska injektionsrådet.

Therese Hellström - Injektionsspecialist

Therese Hellström

Legitimerad sjuksköterska
Injektionsspecialist

Mer om mig

Mitt namn är Therese och är Legitimerad Sjuksköterska och har erfarenhet av både akut och primärvård. Arbetar idag till mesta dels på en vårdcentral. Hos Mr.PH skönhetsklinik arbetar jag som injektionsbehandlare en dag i veckan. Jag behandlar med stor säkerhet, försiktighet och utifrån det personliga mötet. Min målsättning är säkra behandlingar naturliga resultat och nöjda kunder.

Therese I tre ord: Eftertänksam, Noggrann, Lyhörd.

Mikaela Brink - Injektionsspecialist

Mikaela Brink

Legitimerad sjuksköterska
Injektionsspecialist

Mer om mig

Mitt namn är Mikaela och jag är Legitimerad Sjuksköterska och injektionsspecialist med stort intresse för skönhet. Jag har många års erfarenhet av akutsjukvård och invasiva ingrepp inom kardiologi. Jag har bred erfarenhet gällande trygga, säkra och naturliga behandlingar inom estetiska injektionsbehandlingar där det största fokus ligger på att det naturligt vackra resultatet. Du och jag som kund tar tillsammans fram en behandlingsplan utifrån dina önskemål och förutsättningar med kontinuerliga uppföljningar.

Mikaela i tre ord: Glad, Noggrann, Lyhörd.

L

Mikael Gürtelschmid

Medicinskt ansvarig läkare
Specialist inom kärlkirurgi samt estetiska injektionsbehandlingar

Skönhetsklinik på Kungsholmen

Samtliga av våra behandlingar präglas av kvalitet & expertis

Flexibla & lyhörda

Ert trygga val av klinik

Ett urval av omdömen från bokadirekt.se

Fantastiskt bemötande och proffsigt handlag. Inger känsla av trygghet och lyhördhet genom hela behandlingen. Kan varmt rekommendera.

Ulrika L.

Vilken proffsig behandling jag fick! Även trevligt o tryggt bemötande! Är sååå nöjd!

Ann-Marie E.

Så professionellt bemötande och otroligt duktig! Min favoritbehandlare!!

Isabelle V.

Philip är noggrann, lyhörd och professionell i sitt yrkesutövande. Dessutom har han ett sinne för skönhet vilket är a&o när man jobbar med ansikten!

Michell M.

Endast det bästa för våra kunder

Certifierade produkter

Från premiumsortimentet

Våra behandlingar präglas av kvalitet och expertis. Vi arbetar resultatinriktat med innovativa behandlingsformer för ansiktet. Samtliga produkter vi använder är kvalitetssäkrade och vi samarbetar direkt med tillverkarna, på så sätt kan vi garantera att de produkter vi använder är av bästa kvalitet.
Certifierade produkter
Certifierade produkter
Certifierade produkter
Certifierade produkter
Certifierade produkter

Boka tid hos oss

Enkelt & smidigt direkt online

Certifierad för estetiska injektionsbehandlingar
Skönhetsklinik i Stockholm

Kontakt & adress

info@mrph.se

Mr.PH Skönhetsklinik
Kungsholmen, Inedalsgatan 1
SE-112 30 Stockholm