Om ossMr.PH skönhetsklinik är kliniken med fokus på personliga och långvariga relationer. Våra behandlingar präglas av kvalitet och expertis. Vi arbetar resultatinriktat med innovativa behandlingsformer för ansiktet. Med många års erfarenhet av branschen kan vi garantera säkra behandlingar. Att skapa naturliga resultat är en självklarhet, vi ska förbättra och inte förändra. Vi använder enbart kvalitetssäkrade produkter och samarbetar direkt med tillverkarna, på så sätt kan vi garantera att de produkter vi använder är av god kvalitet.


Vi ser fram emot den kommande lagen som troligen träder i kraft januari 2021 som med stor sannolikhet kommer innebära att enbart Legitimerad personal kommer få utöva estetiska injektionsbehandlingar. Vi är självfallet en del av Estetiska injektionsrådet. 

Philip

Injektionsspecialist

Philip Lindström är grundare och ägare av Mr.PH skönhetsklinik. Grundpelaren är att kunna erbjuda skönhetsbehandlingar till rimliga priser utan att rubba på kvaliten , detta för att nå ut till så många som möjligt och inprincip omöjliggöra att skönhetsbehandlingar blir en klassfråga.  

Philip har många års erfarenhet som sjuksköterska och som injektionsbehandlare. Philip injicerar alla delar av ansiktet och gör det med noggranhet och säkerhet. 

I Philips behandlingsstol är det en självklarhet att kunden har en spegel i sin hand så att vi lätt både innan, under och efter behandllingen kan utvärdera. 

Philip arbetar även som utbildare för nordens största akademi för estetiska injektioner, där han utbildar legitimerad vårdpersonal i injektionsteknik. 

Philip är certifierad av Estetiska injektionsrådet. 


Philip är 35 år och ägnar sin lediga tid till sina hundar, vänner och familj. Ständiga försök till regelbunden träning är något han jobbar på också ;-).


Philip i tre ord: Informativ, noggran och lugn.

Säker klinik

Medicinskt ansvarig läkare, Mikael Gürtelschmid

Mikael är Leg.Läkare och specialist i kärlkirurgi. Mikael är konsult för Mr.PH skönhetsklinik och är den medicinskt ansvariga för kliniken. Mikael har många års erfarenhet av branschen vilket är av stor vikt i denna bransch för att kunna kalla sig för säker klinik.