PRX-T33

Innovativ & enkel behandling
Biorevitalisering

Välbeprövat, effektivt & säkert

Vad kan PRX-T33 göra för dig?

PRX-T33 funktioner:

  • Reducerar rynkor och fina linjer, stramar åt
  • Skapar djup återfuktning
  • Stimulerar hudens egen kollagenbildning
  • Ökar hudens fyllighet
  • Reducerar pigmentfläckar
  • Jämnar ut hudtonen
  • Ökar cellförnyelsen

Vad är PRX-T33?

PRX är en ny och omvälvande behandling inom biorevitalisering. Dess uppgift är att arbeta hudföryngrande och anti-aging. Behandlingen är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden, således en perfekt lunchbehandling där du sedan kommer tillbaka till arbetet med ett glow. Behandlingen ger både långsiktiga och omedelbara resultat då den arbetar djupgående ned i dermis. PRX T33 är en Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent.

Behandlingen kan utföras när som under året samt på alla hudtyper och hudtoner. Att kombinera PRX vid exempelvis microneedling ger fantastiska resultat då effekten optimeras.

Frågor och svar

+ Hur går behandlingen till?
PRX-T33 består av en gele som masseras in i huden med en speciellt utformad massageteknik. Detta görs under cirka 15 minuter och flera lager läggs. Före appliceringen används ett serum som sänker hudens PH och efter appliceringen läggs en specifik hudkräm för att återställa PH värdet. Många beskriver behandlingen som en blandning mellan fillers och kemisk peeling med den positiva skillnaden att PRX sker utan nålar och ingen så kallad återhämtningstid.

Boka tid hos oss

Enkelt & smidigt direkt online

Certifierad för estetiska injektionsbehandlingar
Skönhetsklinik i Stockholm

Kontakt & adress

info@mrph.se

Mr.PH Skönhetsklinik
Kungsholmen, Inedalsgatan 1
SE-112 30 Stockholm