PRP

En kraftfull boost

Platelet Rich Plasma

Stärkande cellförnyelse

Vilka områden kan behandlas?

Indikationer som lämpar sig med PRP:

  • Håravfall
  • Anti-aging
  • Skapa bättre hudton

Vad är PRP / Platelet Rich Plasma?

PRP (Platelet Rich Plasma) är en helt naturlig behandling som är lämplig mot håravfall,tunnhårighet men även också för hud som är solskadad, har ärr eller som en anti-aging behandling mot rynkor. Materialet är kundens egna blod som centrifugeras i speciell centrifug och skiljer plasman och de röda blodkropparna. Plasman innehåller en mängd stamceller och även neutrofila celler som sedan injiceras i behandlingsområdet och ger det en naturlig och kraftfull boost och möjliggör återskapande och stärkande av cellförnyelse.

Boka alltid in en konsultation innan behandling. Innan konsultationen går vi igenom förväntningar och förutsättningar samt lägger upp en individuell behandlingsplan.

Frågor och svar

+ Hur lång tid tar behandlingen?
Behandlingstiden är ca 45 minuter och där är tid för framtagande av plasma inräknat som tar ca 15 minuter.

+ Hur går behandlingen till?
Injektionstekniken för ansikte är att med hjälp av Dermapen4 slussa ned plasman i huden. Detta för att göra det mer skonsamt för kunden då det annars skulle behövas väldigt många stick med injektionsnål och då även större risk för blåmärken och smärta.
I hårbotten kan även Dermapen4 användas eller injektioner med nål, detta diskuteras i samråd med kunden utifrån önskemål och hur stort behandlingsområdet är. Utifrån studier som är gjorda så kan ingen skillnad ses utifrån val av injektionsteknik.

Boka tid hos oss

Enkelt & smidigt direkt online

Certifierad för estetiska injektionsbehandlingar
Skönhetsklinik i Stockholm

Kontakt & adress

info@mrph.se

Mr.PH Skönhetsklinik
Kungsholmen, Inedalsgatan 1
SE-112 30 Stockholm