PROFHILO

Forma din hud med PROFHILO

Bioremodelling

Omedelbar uppstramande verkan

Vad är Profhilo?

Profhilo vann 2016 priset “ årets bästa injicerbara produkt” AMEX- & Aesthetics- awards. Profhilo består liksom filler av hyaluronsyra med den skillnaden att profhilo har tre gånger högre halt hylauronsyra och inte är krosslänkad. Så istället för att det som injiceras i huden ligger kvar så smälter det ut, stramar åt, återfuktar och stimulerar fyra olika sorters kollagen. Profhilo är den perfekta anti-aging behalndlingen. Yes, det är en mirakelbehandlig. Den förbättrar även hudton och minimering av linjer och rynkor.

Frågor och svar

+ Vilka områden kan behandlas med profhilo?
Områden som kan behandlas är ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän.

+ Hur lång tid tar behandlingen?
Själva behandlingen tar inte mer än några minuter. Produkten fördelas jämt över behandlingsområdet utifrån ett specifikt schema som producenterna tagit fram.

+ När ser jag resultatet?
Redan från dag ett börjar produkten smälta ut under huden och produkten arbetar som mest under 28 dagar. Du kommer se goda resultat redan efter första behandlingen.

+ Hur många behandlingar behövs?
En komplett kur enligt producenterna består av två behandlingar med fyra veckor emellan. Sedan rekommenderas en påfyllnad om en behandling var fjärde till sjätte månad. Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.

Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016

Boka tid hos oss

Enkelt & smidigt direkt online

Certifierad för estetiska injektionsbehandlingar
Skönhetsklinik i Stockholm

Kontakt & adress

info@mrph.se

Mr.PH Skönhetsklinik
Kungsholmen, Inedalsgatan 1
SE-112 30 Stockholm