Behandlingar

Skönhetsklinik på Kungsholmen i Stockholm

Naturliga resultat

Med behandlingar präglade av högsta kvalité

Botox
L

Botox / Rynkbehandling

Med Boutolinumtoxin kan vi försvaga en muskel för att skapa ett mer piggare utseende eller varför inte ta bort argrynkan. Effekten blir ett piggare utseende och linjer och rynkor försvagas eller elimineras.

Microneedling med Dermapen 4
L

Microneedling med Dermapen 4

En unik och resultatinriktad behandling. Resultatet blir en föryngring och en förbättring av hudens struktur och kondition. Dermapen4 har kort återhämtningstid och passar alla hudtyper och färgtoner.
Profhilo
L

PROFHILO

En favorit bland både kunder och behandlare. Här får du redan efter en behandling uppstramande och återfuktande hud. Snabba resultat och en produkt som arbetar under längre tid.
Fillers
L

Fillers

Med fyller kan vi återställa förlorad volym och göra icke kirurgiska ansiktslyft. Filler består av en korslänkad hyaluronsyra vilket vi har naturligt i kroppen.
Hudvård
L

Hudvård

Vi erbjuder avancerad och resultatinriktad hudvård. Lär känna vår hudterapeut här. Med bred erfarenhet och kompetens vet vi vilka behandlingar som bäst kompletteras med varandra.
Platelet Rich Plasma
L

PRP (Platelet Rich Plasma)

Platelet Rich Plasma är den mest naturliga behandlingen på marknaden. Behandlingen syftar till hudföryngring samt mot tunnhårighet, genom att injicera dina egna stamceller i önskat område.

Sunekos
L

Sunekos

Sunekos är alternativet eller komplementet till en så kallad tear throug. Sunekos uppgift är att strama åt undre ögonlock, vida sidan och övre ögonlock. Sunekos återställer även volym och eliminerar mörka ringar.

PRX-T33
L

PRX-T33

Marknadens kanske mest effektivaste peel som kan göras året om och passar alla hudtyper. Beskrivs oftast som en blandning mellan filler och kemisk peel.

Individuella paket
L

Individuella paket

Vill du göra fler behandling både över tid eller vid ett och samma tillfälle, kontakta oss så erhåller du ett kostnadsförslag. Vi skräddarsyr ett behandlingspaket just utifrån dina individuella mål.

Hållbar skönhet & ansvarsfull verksamhet

En säker klinik

Trygghet för dig som kund

Certifierade av estetiska injektionsrådet

Certifieringen skall vara förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor). Konsumenten kan därmed känna sig trygg med att den certifierade besitter en viss medicinsk grundkompetens. För att bli certifierad krävs att utövaren avlägger ett prov som påvisar nödvändiga kunskaper inom ansiktets fysiologi, basal injektions-kunskap och komplikationshantering. Certifieringen skall vara personlig och tidsbestämd och med rekommendation att fortlöpande delta i utbildningar inom området samt upprätthålla kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter. Konsumenter som väljer en certifierad behandlare skall känna sig trygg med vetskapen om att behandlingen håller hög kvalitet och säkerhet.

Varför är en certifiering viktig?

Vem som helst kan injicera i Sverige och konsumenter löper därmed en risk. Konsumenten måste själv skaffa sig information och vara kritisk och det kan vara svårt att veta vilken behandlare som är seriös och vilken som inte är det. Med en oberoende och etablerad certifiering i Sverige skapar vi en tryggare skönhetsbransch genom att bl.a. säkerställa att behandlare har medicinsk legitimation och kan hantera eventuella komplikationer. Konsumenten får också hjälp att skaffa sig nödvändig information. Med en majoritet av certifierade behandlare skapas en branschstandard positiv för skönhetsbranschen som helhet.

Estetiska injektionsrådet är en ideell nonprofit-organisation.

Säker klinik har under senaste åren varit ett stort samtalsämne inom branschen om än större nu i år då en ny lag ser ut att träda i kraft. Dagens lagstiftning innebär att vem som helst kan utöva injektionsbehandlingar vilket vi utbildade och kunniga inom branschen självfallet strävar efter att reglera, liksom nu även regeringen som har ett lagförslag ute på remiss. Det finns risk för komplikationer när läkemedel eller filler (som inte räknas som ett läkemedel) tillförs i kroppen. Därav är det viktigt att gå till en klinik med legitimerad personal och som framförallt har kunskap om injektionsbehandlingar och möjliga komplikationer.
Välkommen till oss
Certifierad för estetiska injektionsbehandlingar
Skönhetsklinik i Stockholm

Kontakt & adress

info@mrph.se

Mr.PH Skönhetsklinik
Kungsholmen, Inedalsgatan 1
SE-112 30 Stockholm