Academy

Akademin för dig som vill lyckas, du har viljan och vi har verktygen

Välkommen till Akademin

En kompetensbyggande kombination av teori & praktik

Vi utbildar Legitimerade sjuksköterskor, läkare och tandläkare till injektionsbehandlare. Vi erhåller utbildningar i filler och botox på både grundnivå och avancerad nivå.

Väljer du att utbilda dig hos vår akademi garanteras du gedigen kunskap både i form av teori och praktisk träning. Vårt utbildningsprogram bygger på att den större delen av teorin sker digitalt via vår utbildningsplattform. De fysiska träffarna ägnas till praktisk träning. Genom detta upplägg har du som deltagare all tid till att verkligen lära dig på djupet.

Den digitala plattformen

Innan utbildningshelgen (praktiska delen) erbjuds du tillgång till vår utbildningsplattform där du själv i lugn och ro kan läsa på kursmaterialet. Utbildningsplattformen innehåller både inspelade videoföreläsningar, texter och bilder. Detta upplägg medför att du känner dig mer förberedd inför den praktiska delen och därmed även kan ta dig till de delarna på ett djupare plan. Självfallet har vi även möjlighet att erbjuda en större teoretisk fördjupning än om vi skulle haft en två timmars föreläsning vid de fysiska träffarna vilket många av andra akademier erbjuder. Vi utbildar med kvalité.

Under tiden du läser på via vår utbildningsplattform är du alltid välkommen att ställa frågor via mejl. Några dagar innan den praktiska helgen erbjuds digitalt möte där frågor och farhågor gås igenom.

Mr.PH Academy erbjuder kurser på både grund och avancerad nivå. I grundkurserna ingår självfallet det som i branschen kallas för komplikationskurs, detta för att vi utbildar för en hållbar och säker bransch.

Mr.PH Academy

“Jag har utbildat kollegor i injektionsteknik som extern konsult under flera år, detta hos en av den största akademin i Sverige. Det som uttalas från nästan samtliga är att de önskat mer praktisk träning och även uttryck till bristande teoretiska kunskaper. Det var så Mr.PH Academy växte fram, en akademi som på riktigt möter deltagarens förväntningar och behov.”

– Philip Lindström, Huvudutbildare.

Fördelar med Mr.PH Academy

I en mindre grupp ges du möjlighet till både individuell- och grupphandledning.
– Max sex deltagare.

 • Mycket tid för praktisk träning
 • Gediget digitalt kursmaterial inför kursen
 • Workshops erbjuds efter alla kurser både digitalt och fysiskt *.

Mr.PH Academy fokuserar på att ge deltagaren både praktisk och teoretisk grund att stå på. Detta skapar vi genom att låta utbildningen ta tid och använder oss av hjälpmedel som möjliggör ett flexibelt lärande så att det passar dig som deltagare och ditt tidsschema. Vidare finns handledarna på kliniken med under din resa från dag ett och du välkomnas att höra av dig om det dyker upp frågor eller om du vill boka in mer praktisk träning.

Är du nervös inför din första självständiga behandling, ta med dig kunden till oss eller så kan vi finnas med dig digitalt.

Mr.PH Academy
Mr.PH Academy
Philip Lindström

Utbildare

Huvudutbildare: Philip Lindström

Philip Lindström är Legitimerad sjuksköterska och specialist inom estetiska injektionsbehandlingar. Han har lång och bred erfarenhet av diverse injektionsbehandlingar men även bred erfarenhet av kompletterande behandlingar för främst anti aging. Philip har utbildat många legitimerade kollegor i injektionsteknik och gör det med glädje och entusiasm, detta har han gjort hos en av Nordens största akademier för estetiska injektionsutbildningar som extern konsult under flera år. Philip skapade Mr.PH Academy utifrån att han sett ett behov hos deltagare att önskan om mer praktisk träning och fördjupade teoeretiska kunskaper. Att försöka lära sig injektionsteknik, komplikationer och det teoretiska under en helg leder ofta till osäkerhet och ytlig inlärning. Där vill Mr.PH Academy ge ett alternativ till dig som deltagare, låt din utbildning ta tid. Anslut dig till Mr.PH Academy, tillsammans skapar vi en trygg bransch.

Aktuella kurser:

Filler Grundutbildning 14 000 ink. moms
Filler Avancerad 12 500 ink. moms
Filler Avancerad ++ 12 500 ink. moms
Botox Grundutbildning 12 000 ink. moms
Botox Avancerad 7 500 ink. moms
Filler och botox grund 22 000 ink. moms
Filler och botox avancerad 16 500 ink. moms

Paketpris alla utbildningar (spara 13 500 kr) 45 000 kr. Ett förmånligt pris då vi anser att det är viktigt att kunna injicera samtliga indikationer.

Aktuella datum:

Våren 2021
Maj
29 Filler grundkurs (fullbokad)
30 Botox grundkurs (fullbokad)

Hösten 2021
Augusti
21 Filler Grundkurs 9:30-17:00
22 Botox Grundkurs 10:00-16:00

September
18 Filler Grundkurs 9:30-17:00
19 Botox Grundkurs 10:00-16:00

Oktober
9 Filler grundkurs 9:30-17:00
10 Botox Grundkurs 10:00-16:00
16 Filler avancerad + 9:30-17:00
17 botox avancerad 10:00-15:00

November
6 Filler avancerad + 9:30-17:00
7 botox avancerad 10:00-15:00
21 Filler avancerad ++ 9:30-17:00

Kurser

Fullspäckade kurser med mervärde

Vad ingår i våra kurser?
 • Under utbildningshelgerna ingår lunch och fika.
 • Kursmaterial dels genom den digitala plattformen men även en fysisk pärm med kursmaterial.
 • Gediget och relevant kursmaterial.
 • Mr.PH egna framtagna bedömningsmall.
 • I din digitala utbildningsplattformen gås även igenom hur du startar igång en verksamhet som till exempel starta företag, beställer produkter från företagsapotek, anmäler din verksamhet till IVO (Inspektionen för vård och omsorg) med mera.
 • Certifikat efter varje avslutat kurs *
 • Kontaktuppgifter till leverantörer.
 • Du blir en del av Mr.PH Community och bjuds kontinuerligt in till olika workshops samt föreläsningar.
Mer om erhållandet av certifikat
*För att erhålla certifikat behöver du som deltagare göra ett digitalt test som visar att du förstått och tagit till dig av kursens innehåll. Detta gör du i lugn och ro hemma antingen före den praktiska helgen eller efter. Detta är en kvalitetshöjande åtgärd både för dig som deltagare men även för oss som akademi. Vår vision är att utbilda grymma injektionsbehandlare som vi är stolta över och således gärna förknippar vårt varumärke med.

Information om betalning

Finansiering

För att säkra din plats på en utbildningshelg betalar du en anmälningsavgift om 3000 kr. Avgiften för hela kursen betalas senast 14 dagar innan kursstart. Efter det att hela kursavgiften är betald erhåller du inloggningsuppgifter till utbildningsplattformen. Hos oss kan du betala hela beloppet direkt till Mr.PH Academy via faktura eller dela upp din betalning genom vår samarbetspartner KLARNA.

Vad händer om jag blir sjuk?

Blir du sjuk i anslutning till den praktiska helgen välkomnas du utan extra kostnad delta på en annan utbildningshelg.

Kurser pris
Utbildning

Sunda frågeställningar

Vilka kurser ska jag välja och varför ska jag välja att gå utbildning hos er?

Vi utbildar enbart Legitimerade Sjuksköterskor, Läkare och Tandläkare.
Mr.PH Acadamy har gjort det enkelt genom att skapa fem kurser totalt och fylla dom alla med relevant innehåll. Detta kan vi göra då vi använder din och vår tid rätt i och med att den teoretiska delen ges digitalt. Vi ger således 100 % mer tid och 100 % mer praktisk träning än vad konkurrenterna gör.

Vi tycker ju såklart att du ska välja paketet med alla kurser, det är en förmånligt pris då vi tycker det är viktigt att kunna behandla samtliga indikationer. Detta för att många av indikationerna går in i varandra. Kursernas upplägg är således genomtänkta, exempelvis ingår behandling av “sura mungipor” i både filler och BTX grundkurser, detta då det ofta går att kombinera för ett fint resultat. Således, välj utifrån det intresse du har men ha med dig att samtliga indikationer går ofta fint att kombinera eller komplettera med både fillers och BTX. Dom flesta kunder som kommer till vår klinik har detta som målsättning: Se mindre trött ut, se mindre arg ut, se mer attraktiv hud, se yngre ut.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar.

En väg fylld av möjligheter

Varför injektionsbehandlare?

Att arbeta inom skönhetsindustrin är fantastiskt lärorikt, utvecklande och givande. Du kommer möta mängder av människor som befinner sig i olika delar av livet och som önskar och har behov av olika åtgärder. Så att arbeta som injektionsbehandlare är så mycket mer än att skulptera ansikten, tänk mer att du skapar ett ökat välbefinnande hos en enskild individ.

Att skapa något eget, ett eget varumärke kan vara både drivande, tidskrävande och fantastiskt. Läs gärna på vår hemsida hur vi byggt upp vårt varumärke, hur skulle du bygga upp ditt? Vad är unikt med dig?

Som företagare styr man såklart mycket av tiden själv och du bestämmer själv när du vill ta emot kunder. Kanske vill du göra detta vid sidan om ditt ordinarie arbete, vilket de flesta gör. Flexibiliteten är stor.

Injektionsbehandlare
Privatkurser
I och med att vi har detta unika upplägg med våra kurser så kan vi enkelt erbjuda även privatkurser. Detta gör vårt upplägg än mer flexibelt och du som deltagare behöver inte vända upp och ned på din tillvaro för att kunna delta på våra givna utbildningshelger. Kontakta oss så berättar vi mer om upplägg.
Intresseanmälan

11 + 4 =

–    Vi har som målsättning att svara dig inom 12h    –

Certifierad för estetiska injektionsbehandlingar
Skönhetsklinik i Stockholm

Kontakt & adress

info@mrph.se

Mr.PH Skönhetsklinik
Kungsholmen, Inedalsgatan 1
SE-112 30 Stockholm